Wie wij zijn

image

Ons cluppie

Wij zijn Advendo: Aangenaam Door Vriendschap en Nuttig Door Oefening. Een naam waar we trots op zijn en die we uitstralen, al sinds 12 juni 1889!

In ons eigen gebouw hebben we wekelijks muziekrepetities en twirltrainingen. Want wij zijn een club met maar liefst 3 disciplines: orkest, slagwerk en twirl. Ben je benieuwd hoe dit ontstaan is? Daar vertellen we graag meer over, lees hier de hele geschiedenis van de oprichting van onze club!
 

Gezelligheid en kwaliteit

We streven naar kwaliteit, op alle vlakken: in de muziek, in de choreografie in percussion en techniek in twirl. Dat doen we met toewijding en veel plezier. Jaarlijks werken we toe naar verschillende soorten optredens: van lokale optredens en concerten tot regionale en nationale wedstrijden en concoursen. Na optredens en repetities praten we gezellig na aan de bar!

Naast muziek en twirl zijn we ook goed in het bakken van de bekende oliebollen van Advendo. Elk jaar smullen heel wat mensen van onze muzikale bollen. Ook het Oranjefeest, de lotenactie en Bruisend Nijverdal zijn terugkerende events. We zetten de schouders eronder en samen dragen we zo allemaal ons steentje bij aan de club!